Cât costă inima copilului tău?

Sunt situaţii în viaţa asta de nimic în care ai posibilitatea de a da măsura umanităţii din interiorul tău. Vă tot vorbesc de ceva vreme despre nepăsare, despre răutate, despre pretenţii nejustificate, despre un sistem mult mai bolnav decât pacienţii care intră în el, despre analfabetism, despre prostie, despre sărăcie. Vă vorbesc de ceva vreme despre România zilelelor noastre. Astăzi nu vreau să fac asta. Astăzi vreau să fac un apel la voi. Astăzi vă îndemn să fiţi alături de mine pentru a salva viaţa unei fetiţe. Rebeca se numeşte. Are doar 2 ani. Are multe boli, din păcate. Are o malformaţie cardiacă a cărei singură terapie este intervenţia chirurgicală.

Am vorbit astăzi la clinica unde urmează să se facă această intervenţie. Operaţia se ridică la10.000 de euro. Atât costă inima unui copil. Atât trebuie pentru a salva viaţa unui îngeraş. Părinţii au plecat în Germania la muncă pentru a face rost de câteva mii. Eu sper ca alături de voi să pot strânge o sumă de bani cu care sa o ajutăm pe această fetiţă. Nu vreau să spun mai multe. Am un mare nod în gât. Vă rog să vă uitaţi la fotografii.

Menţionez că am acordul scris al mamei pentru a face publice aceste informaţii. După o discuţie cu un jurist, am decis să folosesc conturile care sunt afisate mai sus, pe prima pagină a blogului. De asemenea, există varianta PayPal. Numărul special al băncii pentru transferuri internationale este VBBUROBU. Mai menţionez că toate fondurile care se vor strânge de acum în proiectul „Carte pentru medicamente” vor merge către acest copil. Clinica unde va fi operată fetiţa se numeşte ARES-Centru de excelenţă in Cardiologie, din Bucureşti. Numele complet al fetiţei este Matei Rebeca Mariana. Puteţi suna la această clinică. Veţi vedea că totul este adevărat. Ştiu că am „un nucleu dur” de aproximativ 50 de cititori. Dragii mei, cu o sută de euro putem schimba destinul acestei fetiţe.

Vă stau la dispoziţie, aşa cum ştiţi, pe adresa de e-mail cilsuceava@gmail.com. IMG_20140725_122744 IMG_20140725_122749 IMG_20140725_122839 IMG_20140725_123051 IMG_20140725_123104 IMG_20140725_123256 IMG_20140725_123306

8 thoughts on “Cât costă inima copilului tău?

  1. Daca o sa faceti o campanie pentru sterilizarea imbecililor care toarna copii pe care nu isi permit sa-i creasca ( sa-i trateze, in cazul asta ) , eu o sa donez bani !

    Imipare rau pentru fetita, n-are nici o vina ca s-a nascut din parinti imbecili, insa rezolvarea nu este sa umblam in urma iresponsbaililor sa le rezolvam problemele ( ca sa isi permita sa creeze altele ) ci impiedicarea lor sa o tina din tampenie in tempenie ! Eu sunt pentru sterilizare.

    • ‘Parinte iresponsabil’ asa cum te semnezi desi vrei sa numesti pe altii asa,intrucat esti cu siguranta barbat ori femeie,sper ca nu ai avut ocazia sa faci vreun prunc,caci in cazul tau chiar este nevinovat bietul de el cu asa o creatura ca parinte.Ideea este ca si la scoala se preda faptul ca atunci cand un spermatozoid fecundeaza un ovul,nu facem casting cu ovule si spermatozoizi sanatosi ai intelepti cum esti tu…defectele apar si pe parcurs,din nou mentionez ca daca apare ceva pe parcurs mamica nu intra in service si repara copilul ca apoi sa se nasca.Sincer imi e mila de tine,cu singuranta esti o persoana incapabila din multe puncte,te rog pana la un ,’service’ ce tine de gandirea ta…sa nu te reproduci.O poti pati oricand ca acesti bieti parinti.Ca si incheiere…esti ‘incredibil’ de imbecil.

      • In fiecareluna, de vreo 30 de ani incoace am avut ocazia sa fac un copil. Insa cum ziceam, nu e suficient sa ” prinzi ocazia” si sa torni copiii, ca asta pot sa faca si sobolanii.
        Bunul simt zice ca daca nu iti permiti sa cresti un copil, nu il faci. Toti iresponsabilii se reproduc precum animalele, si apoi spera prosteste sa nu sa imbolnaveasca odorul, ca ei nu au cu ce s -l intretina ( sa-i plateasca tratamentul, handicapul, etc ). Ca nu stii ce iti aduce barza, poate iti aduce un handicapat, un bolnav caruia trebuie sa ii asiguri conditii speciale pe astia ii vezi miorlaind prin presa si cersind ajutorul public. Pai sa isi asume populatia consecintele iresponsabilitatii lor, nu-i asa ?
        Pacat de copiiii aia ca sunt victime nevinovate ale imbecilitatii parintesti !

      • Imi voi permite sa te numesc ‘primata’,nu iti mai zic imbecil caci primatele nu sunt imbecile,ci doar nu au gandirea intelectuala a oamenilor.Pot paria ca esti un om fara credinta in ceva,sigur esti un om lipsit stima de sine si recurgi la vorbe dure si ‘muscaturi ‘ exact ca un sobolan,crede-ma ca tu consumi oxigenul care altuia ii foloseste.Si banuiesc ca promovezi sterilizarea ori ca tu esti steril,ori trebuieSti castrat.Esti incredibil de inuman si ceea ce am zis nu este jignire,ci doar un punct de vedere in legatura cu persoana ta.Te crezi foarte potent,inteleg ca doar o singura data pe luna,cam de 30 de ori ai avut ocazia sa arati si atunci este posibil sa nu fii ‘turnat’ nici un copil.
        SINCER ITI DORESC SA FII SANATOS CAT MAI TRAIESTI,DOAR DIN IDEEA SA NU TE SINUCIZi DOAR PENTRU CA AI AVEA VREO PROBLEMA DE SANATATE.MAI MERGI PE LA BISERICA…MACAR PT SUFLETUL ALA AL TAU STERIL.

    • pentru „parinti iresponsabili”
      sincer, eu unul te-as steriliza pe tine… de unde pana unde iti permiti sa ii faci pe parintii acestui inger „imbecili”… daca erau iresponsabili nu mergeau la munca in germania sa stranga un ban ca sa isi puna copilul pe picioare si sa-l tina in viata intr-o tara de kkt. sper din tot sufletul sa nu ajungi vreodata in situatia in care sunt parintii acestui copil, sa aiba inima sfasiata vazandu-si bobocul condamnat la moarte pentru ca nu au bani… sper ca esti suficient de potent/potenta financiar sa iti permiti tratamente prin germania in cazul in care vei ajunge in situatia respectiva…

  2. Pingback: Cât costă inima copilului tău? | Femeia Ortodoxa

Lasă un comentariu