Povestea din spatele povestirilor – Confesiuni

Saint Thomas Aquinas

Imagine preluata de pe ro.wikipedia.org

Nu am pretenţia că aş fi mare autor dar, sincer să fiu, urc de multe ori drumul Golgotei până sunt mulţumit de un text. Motivaţia mea principală o reprezintă senzaţia de evadare din această lume. Reacţiile cititorilor sunt de asemenea un suport şi o metodă de perfecţionare. Nu ştiu unde voi ajunge pe drumul ăsta dar atât timp cât scrisul îmi conferă o bucurie sunt dispus să nu mă opresc.

Lucrez acum la o povestire complicată, care cuprinde multă istorie, multe mituri, multe idei şocante. Sper să nu deranjez pe nimeni cu situaţiile pe care le prezint eu în text. Îmi doresc foarte mult ca, la sfârşitul lecturii, cititorii să-şi puna întrebări, să înceapă să conteste ceea ce le este inoculat doar pentru a se testa pe ei înşişi.

Eu par superficial uneori şi fără prea multe angoase spirituale, dar, să vă spun ceva, dragii mei: îmi încep ziua citind Ignatiu de Loyola şi mi-o termin cu Toma din Aqvino. Îmi place foarte mult teologia şi fac eforturi  pentru a o înţelege profund.

Dupa cum aţi descoperit în lucrările mele, am curajul de a cocheta cu erezia doar pentru a prezenta un punct diferit de vedere, acesta nefiind convingerea mea intimă, ci doar o fereastră deschisă pentru agnostici şi iniţiaţi, deopotrivă..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s