Impresii de la cenaclu-later edit…

Aseara am ajuns târziu şi m-am apucat de scris şi mai târziu, fiind sub influenţa atmosferei încântătoare de la mansarda Music Pub.  Astăzi, anumite impresii s-au mai estompat, altele au răbufnit şi s-au cristalizat în câteva certitudini pe care vreau să le împart cu voi.

Aveam până acum ideea preconcepută că fenomenul cultural în general nu este prea băgat în seamă, cel puţin la noi în oraş, că lumea e prea grăbită şi prea apăsată de greutăţi sau probleme,  pentru a mai putea reacţiona la cuvinte, la fraze, la versuri.  M-am înşelat. Am văzut aseară un fenomen ce mi -a plăcut foarte mult. Noi era grupaţi la câteva mese şi schimbam tot felul de impresii pentru a ne cunoaşte mai bine, deoarece au fost multe persoane care participau pentru prima dată. În sală se intra şi se ieşea, lumea discuta, se uita pe laptopuri, bea tot felul de ciudăţenii şi nu ne prea băgau în seamă, dar în momentul când am început să citim s-a făcut linişte.

Am văzut din partea generaţiei tinere un apetit extraordinar pentru a discuta religie, de fapt, influenţa ei asupra artei. Cei care ne-au urmărit din sală, de la alte mese, ni s-au alăturat la final.

Momentul serii mi s-a părut cel în care actriţa Ioana Sainiuc, la rugămintea mea, a recitat Balada lui Villon zisă a Întrecerii de la Blois.

Anunțuri

3 thoughts on “Impresii de la cenaclu-later edit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s