Titan reloaded…

Într-un moment de melancolie, ieri seară m-am apucat să recitesc o veche lucrare de a mea, Titan. În povestirea asta am pus mult suflet şi a fost prima mea încercare mai serioasă de a zugrăvi o tipologie umană.

Am avut privilegiul de a o promova în Suedia prin amabilitatea unei cunoştinţe de acolo şi am trimis-o şi unei persoane dragi mie cu care corespondez de ceva vreme: Carolyn Porco de la JPL.

Titan este o poveste oarecum tristă despre o încercare de a coloniza fascinanta lună a lui Saturn, care se laudă a fi cel mai mare satelit din Sistemul Solar, după Ganymede al lui Jupiter.
Am avut ocazia de a vedea fotografii ale acestui satelit luate de minunata sondă Cassini şi am fost vrăjit de ceea ce am văzut acolo.

Singurul meu regret este faptul că nu am promovat-o aşa intens deoarece nici recenzii chiar favorabile nu a avut. Oricum, eu ţin foarte mult la ea.

Îţi trebuie o stare de spirit specială pentru a o citi.

Spre marele meu regret este posibil să fiu nevoit să declin invitaţia la cenaclul din seara asta, din motive obiective. Îmi pare foarte rău, chiar îmi doream sa merg. Dacă lucrurile se schimbă pana la ora 17 voi anunţa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s