Graviton, necorectat… O mostra…

. Deci, tainuire de probe, obstructionarea justitiei, intrare prin efractie si acum profanare de morminte. Daca sunt prins voi practica medicina imbracat in costum dungat. Nu mai conteaza.

Se pare insa ca partea cu profanarea nu va mai fi pusa in carca mea. Cineva sapa de zor si dupa modul in care zboara pamantul nu pare un plapand. Eu ma retrag in spatele unui pom si astept ca omul sa termine treaba. Sunt tare curios sa aflu cine dracu e mereu cu un pas inaintea mea. S-a dus cam o jumatate de sticla atunci cand zgomotul lopetii muscand din tarana se opreste. Aud cum isi face de lucru cu capacul sicriului si apoi injura scurt. E timpul sa-i administrez eu o portie de somn reparator acum. Agil ca o felina ma indrept spre groapa si in momentul in care zaresc teasta celui care o facea pe vampirul ii traznesc o lopata. Se prabuseste. Eu sar dupa el. doamne ce doza i-am servit. Instinctul de medic ma face sa-i verific pulsul. Totul e ok dar va avea o cumplita durere de cap cand se va trezi nenea asta. Nu mai pierd timpul. Activez telefonul, pun degetul lui mircea pe ecran si imediat acesta se deblocheaza. Ies din groapa, mai trag o dusca zdravana din creatia domnului jack si fara sa stau pe ganduri copiez totul pe cardul de memorie pe care-l transfer apoi in telefonul meu. Acum e timpul sa curat mizeria asta. Fortez la maxim musculatura mea lucrata in salile de box si scot afara victima. Il asez in pozitia de siguranta pe care am invatat-o in facultate si trag o fuga la magazia din care am luat lopata aducatoare de migrene. Ma intorc inarmat cu niste funii lungi cu care il imobilizez pe cel care a avut ghinionul sa stea in calea planurilor mele. Pun capacul sicriului peste corpul lui mircea si dupa o ora de munca am reusit sa pun pamantul la loc. sunt secatuit de vlaga. Anabolizantul pe care-l am cu mine isi face insa datoria.

Generos cum sunt de obicei, dau drumul la cativa centilitri pe gatlejul celui ce acum a inceput sa dea semne de trezire. Deschide brusc ochii si incepe sa urle cand ma vede.

-daca dai alarma asa, sa stii ca iti mai servesc o portie de somn dar e posibil sa fie definitiva, avand in vedere starea in care esti. Putem discuta ca doi oameni civilizati,nu?

-daca tu numesti asta comportament civilizat mi-e teama sa intreb ce faci cand ai o criza de nervi, spuse el cu greu.

8 thoughts on “Graviton, necorectat… O mostra…

  1. Pingback: Invitaţie… « Blogul Vindecătorului

  2. Pingback: Wellcome to Sweden… « Blogul Vindecătorului

  3. Pingback: A trecut cenaclul… « Blogul Vindecătorului

  4. Pingback: Ad majorem Dei gloriam… « Blogul Vindecătorului

  5. Pingback: Început de sezon

  6. Pingback: Iertare, dragi cititori… « Blogul Vindecătorului

  7. Pingback: Gazeta SF, Helion şi Suspans… « Blogul Vindecătorului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s