Ad majorem Dei gloriam…

După cum ştiţi, câteva zile am fost bântuit de indecizii, neştiind ce să trimit luna asta la Gazeta SF. Oscilam între două lucrări: Eli şi Graviton. Vreau să vă spun că am ajuns la un consens cu Maestrul George Sauciuc şi am trimis prima parte a povestirii Eli.

După prostiile pe care le-am scris aseară, am semnale că domnişoara redactor şef, nestemata colectivului gazetei, e foc şi pară pe subsemnatul, deoarece am îndrăznit să spun că merită o urecheală. Îmi fac mea culpa pe această cale şi o asigur din nou de toată preţuirea mea.

Dacă nu mă declină, veţi citi în gazetă una dintre cele mai ample şi mai ambiţioase lucrări semnate de mine. O prezentare generală veţi găsi în postarea mea Non nobis, Non nobis Domine, sed nomine tuo da gloriam. Asta este deviza cavalerilor templieri, cei care au fost mişeleşte ucişi de către Filip cel Frumos şi Papa Clement V.

Eu am admirat mereu modul de viaţă al acestor soldaţi călugări. Mai mult, legendele care circulă pe seama lor fascinează şi acum milioane de oameni.

Ţin neapărat să fiu înţeles de voi, cititorii mei, de recenzori şi de persoanele din domeniul ortodoxiei, pe care am marele privilegiu de a le cunoaşte. Nu mă judecaţi decât după ce citiţi printre rânduri şi vă documentaţi cu privire la simbolistica din text.

Deşi nu par, sunt un tip religios în interior şi nu as vrea sa fiu perceput altfel de cei care mă onorează dăruindu-mi din timpul lor.

Cu această ocazie, doresc să vă dezvălui câteva date statistice referitoare la activitatea mea pe acest blog. Am până acum 2000 de accesări, dintre care aproximativ 500 sunt de peste hotare, în top fiind SUA, apoi Belgia, Canada, UK şi Suedia. Vă mulţumesc mult pentru tot ceea ce faceţi pentru mine. Eu vă voi răsplăti prin lucrări care vă vor face să evadaţi din această lume nebună nebună.

În final, vreau să vă rog din nou: nu puneţi ştampila ereziei pe textul Eli. Este profund religios în mesaj, în conţinut este o aventură in stilul propriu al celui ce vă scrie aceste rânduri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s