Românii de peste hotare…

A fost într-o vreme un curent de opinie la noi în ţară cum că cei de peste hotare, comunitatea de români, au influenţat rezultatul alegerilor şi au decis ei pentru viitorul ţării.

Eu nu subscriu la aceste afirmaţii deoarece prin natura meseriei mele cunosc modul de gândire al românilor din patria noastră minunată.

Am un mare respect pentru cei care lucrează peste hotare deoarece ştiu sigur că nu le este uşor. Cu atât mai mare este bucuria mea când văd că sunt urmărit de diasporă şi sunt citit de persoane din SUA, Belgia, Germania, Islanda, chiar şi Australia, pe lângă multe alte locaţii.

Mă refer la vizitatori pe acest blog. Vreau să mulţumesc celor de acolo pentru atenţia pe care mi-o dăruiesc, pentru faptul că rup din timpul lor de odihnă pentru a sta cu mine, pentru faptul că ţin un contact strâns cu fenomenul literar de aici.

Chiar mă onorează această preocupare a voastră şi ţin să vă promit că prin articolele mele voi zugrăvi România aşa cum este acum, aşa cum aţi lăsat-o, aşa cum o ştiţi.

Reclame

2 thoughts on “Românii de peste hotare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s