Confesiuni…

Am fost cam tăcut perioada asta pentru că am o pană de inspiraţie. Se pare că nimic nu-mi mai iese: iau bătaie la biliard, la tenis, povestirile mele nu mai au impactul de altădată, audienţa pe blog a picat, mă rog, sunt în corzi.

Cu toate astea, nu mă las. Sper să găsesc capacitatea de a trece peste toate inconvenientele şi să vă ofer din nou lecturi incitante. M-am gândit să îmi schimb stilul, să abordez alt gen, să aduc un plus de seriozitate în lucrările mele, să finisez mai mult textele. Eu scriu spontan, ideile îmi vin rapid, personajele mele sunt exact ca mine: pline de umor şi de viaţă. Voi mai medita.

Noutăţi nu prea mai am. Dispensarul SF are o nouă înfăţişare, modernă, pacienţii văd că s-au mai rărit deoarece muncesc la câmp, eu vin în fiecare zi şi veghez la sănătatea populaţiei. Am şi citit foarte mult, medicină, pentru că am avut un examen la Clinica de Boli Infecţioase din Iaşi. Totul a fost ok, profesoara a fost foarte drăguţă, ne-a dat subiecte uşoare şi ne-a pus nota în aceeaşi zi. Deci, pe plan profesional sunt în regulă.

Am părerea asta de rău pentru preocupările mele literare date de senzaţia că mă învârt în cerc. Sper să ne auzim cu bine cât de curând.

Aveţi grijă de voi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s