Sportul alb…

După cum probabil ştiţi, joc tenis. Fără a avea pretenţia că sunt un maestru al acestui sport, vreau să vă spun că mă descurc destul de bine. Astăzi chiar am jucat cu o precizie şi cu o disponibilitate la efort pe care demult nu le-am mai avut.

Îmi plac foarte mult dimineţile în care am ocazia să merg pe teren. Din păcate, numai Duminica pot face asta, în timpul săptămânii joc după-masă. Locaţia este superbă, suprafaţa de joc e artificială, rapidă, ceea ce presupune o viteză de reacţie crescută faţă de zgură.

Vara asta am de gând să mă antrenez puternic pentru a-mi îmbunătăţi cele două capitole în care nu excelez, din păcate: serviciul şi jocul la fileu.

Vă lansez din nou invitaţia de a mă contacta în cazul în care doriţi să facem un meci. Terenul se află în Rădăuţi, la complexul Intim. Acesta deţine sală de forţă, piscină, teren de tenis, terasă, restaurant, hotel. Cei care se ocupă de management sunt băieţi tineri, foarte deschişi şi fairplay. Chiar vă recomand din toată inima acest loc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s