Veşti bune…

Dragii mei, o vreme am fost tăcut pentru că am avut multiple probleme ce nu sufereau amânare în a fi rezolvate, dar acum revin cu veşti mari. Povestirea mea Cardinalul , Spionul şi Pipiţele , din care v-am tot dăruit mostre, a fost publicată în revista Suspans.

Este o mare onoare pentru mine să fiu alături de autori consacraţi, care scriu foarte bine, este de asemenea o bucurie pe care vreau să o împart cu voi. De aceea, vă invit sa lecturaţi toată lucrarea dar să acordaţi timp revistei în întregime, deoarece merită, vă rog să mă credeţi. Sunt acolo câteva povestiri deosebit de bune.

Bun. Eu voi scrie în continuare pe două planuri. Rămân un fan declarat al ficţiunii, atât ca autor dar şi ca cititor, dar voi încerca şi ceva diferit, în speţă povestiri poliţiste. Documentarea o voi face cu ajutorul unor prieteni din MAI şi sper să vă pot oferi ceva de calitate.

Pe această cale vă mai anunţ că Vineri la ora 17.30 în mansarda Music Pub are loc cenaclul de literatură obişnuit. Eu voi fi prezent cu lucrarea Agonie şi cu o povestire deosebită, Sâmbăta Neagră de cunoscutul autor şi recenzent Alexandru Ioan Despina.

Vă aştept.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s