Răspunsuri…

Datorită numeroaselor mesaje pe care le-am primit după articolul de ieri, doresc să fac următoarele precizări pentru a nu se simţi nimeni jignit sau bulversat.

1. Mansarda cu poveşti nu este o aripă rebelă a Zidului de Hârtie ci este un cenaclu nou înfiinţat, dedicat prozei (discuţii vechi,ţinând seama de doleanţele autorilor şi a unei importante părţi din public)

2. Dacă aţi observat, în ultima vreme, Zidul de Hârtie organizează manifestări bilunare. Noi vom avea lucrările în serile lor de pauză pentru a nu deveni o concurenţă ci o alternativă.

3. Vom avea poezie în cadrul cenaclului, dar ca momente intercalate, de aceea sfătuim poeţii care vor păreri pertinente să participe la lucrările Zidului de Hârtie deoarece acolo sunt adevăraţii specialişti.

4. Pentru tinerii autori care m-au abordat ieri: orice temă este primită cu plăcere, nu suntem un cenaclu dedicat exclusiv ficţiunii.

5. Pagina noastră şi grupul de pe Facebook sunt încă în lucru dar sperăm ca în câteva zile sa fim funcţionali şi în spaţiul virtual.

6. Nu suntem critici literari, nu vrem să tăiem aripile creatorilor debutanţi, de aceea orice comentariu reprezintă doar opinia personală a celui care-l emite.

7. Vom fi deosebiţi de onoraţi de prezenţa publicului, deci participarea la lucrări se poate face şi din această postură. Normal că dacă vor exista sugestii din partea auditoriului le vom da curs cu plăcere.

8. Păstrăm locaţia, mansarda Music Pub, datorită atmosferei boeme şi a accesibilităţii .

Acestea au fost câteva răspunsuri pentru toţi cei care m-au abordat ieri seară. Voi reveni cu detalii ori de câte ori va fi necesar.

Prima şedinţă va fi pe data de 01.06.2012 la orele 17.30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s