Orizonturi noi…

Dragii mei, mă aşteaptă o săptămână foarte încărcată, cu multe drumuri, multe treburi de rezolvat, mult consum nervos, aşa cum sunt toate săptămânile mele de o bună bucată de vreme. Vreau totuşi sa vă pun la curent cu proiectele mele viitoare.

Prima ediţie a cenaclului Mansarda cu Poveşti, organizat de Clubul de Iniţiativă Literară, a fost un succes. Am semnale pozitive pe surse şi vreau să împart cu voi această bucurie.

Vineri, 8 iunie, vom avea o manifestare la Fălticeni. Eu voi citi în faţa auditoriului câteva fragmente din romanul meu, Adnana, şi vreau să mulţumesc pe această cale celor care ne-au invitat. Vă promit că voi reveni cu precizări. Din păcate, nu mai am locuri în maşină, aşa că, dacă există doritori din Suceava care vor să ne însoţească îi rog să mă contacteze şi poate aranjam ceva cu transportul.

Lucrăm la o prezentare multimedia a Sistemului Solar şi ne manifestăm de pe acum disponibilitatea de a răspunde pozitiv oricărui potenţial protocol de colaborare cu şcolile din oraş. Cum ştim foarte bine că în aceste ultime săptămâni orele au o tentă nonformală am fi deosebit de bucuroşi să prezentăm copiilor o poveste în care frumuseţea planetelor, măreţia corpurilor cereşti ce ne înconjoară şi influenţează, să le deschidă apetitul pentru cunoaştere, visare şi artă.

De asemenea, Dispensarul SF, cu haine noi, este gata oricând să găzduiască lucrările unui cenaclu în care copiii din sat să îşi etaleze eventualele talente, în zilele în care Vindecătorul vine acolo înafara orelor de program. Frumuseţea zonei va exercita asupra celor care vor onora invitaţia un farmec ce se va transforma în dependenţă, vă garantez asta.

Dacă totul merge bine, vom avea un invitat de marcă la jumătatea lunii Iulie, mă refer la un scriitor consacrat, cunoscut la nivel naţional şi internaţional, cu care suntem deja în tratative avansate.

La final, vreau să întăresc disponibilitatea noastră de a colabora cu orice fel de structură care promovează cultura, cu toate cenaclurile din judeţ, din Republica Moldova, cu toate instituţiile de învăţământ, media sau administrative care împart cu noi pasiunea cuvintelor ce creează imagini.

Reclame

4 thoughts on “Orizonturi noi…

  1. Cu placere Florin, va astept cu drag si cu multa placere in Falticeni, caci Falticeniul este orasul meu de adoptie, oars in care eu ma regasesc intru totul. Am Marea bucurie si placere sa va astept alaturi de copiii si tineri de acolo, precum si alaturi de colegele mele.
    Cu mai multe detlii voi reveni dupa ziua de vineri, caci am tendinta de am aintinde si de a intra mult prea in amanunt, deoarece legatura mea cu ceea ce inseamna Falticenul , este o legatura de suflet.
    Si eu presimt ca va fii o zi reusita , dar sa pastram putin misterul si sa poavestim mai multe dupa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s