Concurs de proză scurtă la CIL.

În pline ecouri după minunata şedinţă de Vineri, vreau să vă anunţ ceva important. Clubul de Iniţiativă Literară organizează un concurs de proză scurtă, adresat exclusiv scriitorilor din judeţul Suceava, indiferent dacă sunt debutanţi sau consacraţi. Lucrările, având minim 3 pagini A4 şi maxim 15, vor putea fi trimise în perioada următoare (după finalizarea regulamentului, veți avea detaliile), pe adresa de mail a concursului.

Regulamentul şi componenţa comisiei de jurizare vor fi publicate pe blogul CIL cel târziu pe data de 5.07. 2012, dar eu vă voi da şi aici multiple detalii. Pentru că ţin la voi, vă spun acum că premiul constă în: 100 RON, o diplomă şi o invitaţie specială în cadrul cenaclului Mansarda cu Poveşti, ediţie filmată de o anumită televiziune.

Cum voi toţi ştiţi că eu mă ocup cu SF-ul, vreau să vă precizez că nu este un concurs dedicat exclusiv acestui gen literar, deci aşteptăm povestiri din orice categorie. De asemenea, dacă există doritori, dintre cei care participă la concurs, lansăm pentru ei o invitaţie deschisă la lucrările cenaclului literar Mansarda cu Poveşti.

Vă doresc succes tuturor.

Reclame

4 thoughts on “Concurs de proză scurtă la CIL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s