Sunt şi români ce merită iubiţi…

Dragii mei, revin cu veşti foarte bune.

Astăzi se încheie concursul de proză scurtă organizat de CIL şi se pare (pe căi oculte am aflat, nu e vina domnului secretar) că interesul unor autori tineri a fost mare. Abia aştept să începem etapa de jurizare şi să citesc prozele care au venit pe adresa de mail special creată. Voi fi mai mult decât încântat şi onorat să premiez câştigătorul, alături de tot colectivul CIL.

Povestirea mea, Jack Vindecătorul, a fost publicată în revista Suspans.ro şi am deja feedback-uri pozitive de la primii cititori. Mulţumesc pe această cale colectivului de redacţie şi în special domnului Mircea Pricăjan pentru că m-au acceptat în acest număr. Ca de obicei, această revistă reuşeşte să reunească, număr de număr, autori de mare valoare iar faptul că numele meu apare alături de ei este pentru mine o mare onoare.

Vă mai spun că acest blog are deja 12000 de vizitatori şi trebuie să vă mulţumesc în mod deosebit vouă, celor care mă citiţi. Sunt copleşit de atenţia cu care mă răsfăţaţi şi vreau să menţionez în mod special comunitatea de români din afara ţării care, spre mare mea încântare, accesează în mod constant postările mele. Va mulţumesc, oriunde v-aţi afla.

În vremurile astea dubioase, în care ţara este scăpată de sub control, în care ne dăm seama foarte uşor cât amestec extern este în treburile interne ale României, în vremurile astea de nesiguranţă şi depresie, în timpurile astea în care abundă subcultura, voi cititorii reprezentaţi pentru noi autorii speranţa că există cineva care duce steagul adevăratelor valori. Şi dacă uneori vă simţiţi frustraţi, obosiţi, umiliţi, sătui de toţi si toate, doar închideţi ochii şi gândiţi-vă că nu sunteţi singuri. Haideţi să avem grija unii de alţii pentru că în mod sigur vor veni şi zile mai senine.

La final vreau să vă reamintesc de cenaclul literar Mansarda cu Poveşti de Vinerea asta , orele 17.30, în Music Pub, Suceava. Vor fi prezenţi mulţi autori, vom avea poezie şi proză, discuţii libere. Vă aşteptăm.

Reclame

3 thoughts on “Sunt şi români ce merită iubiţi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s