Scoateţi România din şanţ!!!

Încerc de azi dimineaţă să îmi dau un răspuns la întrebarea: care este cauza indispoziţiei mele? Da, dragii mei, car de câteva zile cu mine o stare asemănătoare unei colici biliare dar nu la nivel fizic ci mental.

Abia acum, când scriu aceste rânduri încercând să depăşesc tentaţia pledurilor, mi-am dat seama: m-am uitat la televizor. Din păcate nu am urmărit Eurosportul, canalul meu preferat, ci posturile astea de nişă unde vin tot felul de indignaţi din ambele tabere care divid România zilele astea şi o bagă şi mai adânc în rahatul în care ne scufundăm oricum.

Sunt total dezgustat de tot circul ăsta şi de impresia unora că, după cu alegerile locale, se vor întâmpla următoarele lucruri: funcţionarii îşi vor primi salariile întregi, pensionarii vor recupera ceea ce le-a fost tăiat din pensii, ţara va deveni un imens şantier pe care se vor construi autostrăzi, ţăranii vor primi subvenţiile pentru agricultură în timp util, elevii vor avea un plan de şcolarizare eficient, profesorii nu vor mai tremura de foame şi nu vor mai umbla la catalog pentru a aduce odrasle la meditaţii, spitalele vor fi curate şi medicii nu vor mai avea grija plicului, oligofrenii nu vor mai face grătare în faţa bisericilor şi nu vor mai da drumul la manele la maxim, câinii comunitari vor fi teleportaţi pe o planetă caldă şi primitoare, traficul va fi o plăcere, motorina nu va mai fi 6 lei şi ceva, bacalaureatul va fi trecut fluierând, corupţii vor face campionate de table la pârnaie, banul public va fi sancta sanctorum, cursul euro va fi mai stabil ca orbita lui Marte.

Nu, dragii mei, nu s-a întâmplat aşa ceva şi nici nu se va întâmpla. Trăim în acelaşi rahat, în aceeaşi mizerie, în aceeaşi ţigănie, în aceeaşi lipsă de respect, în aceeaşi teroare pe care statul încearcă să o instaureze asupra tuturor, în aceeaşi nesiguranţă.

Circul de la Bucureşti contaminează toată ţara şi atmosfera pestilenţială de pe malurile Dâmboviţei a ajuns în orice cătun.

Oare chiar nu avem altceva mai bun de făcut? Cum ar fi: să scoatem  dracului ţara asta din şanţ!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s