Agnus Dei

În primul rând vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine în aceste momente grele. Cei care mă cunosc personal ştiu că sunt ca o bucată de rocă dar şi cea mai tare stâncă se face praf atunci când furtunile nu contenesc să o lovească.

În al doilea rând vreau să precizez ceva: nu judec Divinitatea, nu mă răzvrătesc, nu încerc să desluşesc planurile Sale dar nici nu am devenit fatalist ca Iov. Sunt în continuare acelaşi tip ancorat în viitor care iubeşte şi preţuieşte fiecare clipă din acest dar ce se numeşte viaţă şi încearcă să îşi modeleze destinul conform liberului său arbitru.

În al treilea rând vă anunţ pe voi, cititorii mei, prietenii mei, că lucrez la o nouă povestire numită Agnus Dei. Această lucrare se vrea o surpriză pentru toată lumea în special pentru anumite persoane la care ţin şi pe care le preţuiesc foarte mult: George Sauciuc, Mircea Nanu-Muntean, Oliviu Crâznic, Mircea Coman, Alexandru Ioan Despina, Cătălina Fometici, Aurelia Chircu şi lista poate continua pe multe pagini.

Până o finalizez să auzim numai de bine…

Reclame

4 thoughts on “Agnus Dei

  1. Pretuirea este reciproca, Florin. Suntem alaturi de omul, scriitorul si promotorul Florentin Haidamac, tot asa cum stim ca si el a fost si este alaturi de noi.
    Tine-te tare si succes in toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s