Timişceava vs Suceavşoara sau Hegemonul reloaded…

Ceea ce am prezis eu în cercul restrâns de prieteni sf-işti s-a întâmplat: venirea d-lui Eugen Lenghel la Gazeta SF postul de redactor şef, cumulată cu editorialul domniei sale, a inflamat din nou spiritul dornic de băgare în seamă al Faraonului timişorean.

În mult iubita rubrică a foiţei Helion (cică europene), rubrică ce poarta numele Carevasăzică, a apărut o reacţie alergică a domnului Secu la mult trâmbiţata hegemonie anunţată de subsemnatul mai demult.

Îmi pare rău să remarc faptul că acest domn nu are simţul umorului şi se pune, fără să vrea, în următoarele situaţii clinice: încrâncenarea cu care îşi alimentează convingerea aberantă că e unul din pilonii fandomului poate declanşa secreţia crescută de adrenalină, vasoconstricţie renală, retenţie de apă şi sodiu, hipertensiune arterială, insuficienţă circulatorie cerebrală, accident vascular.

Eu sunt dispus să veghez la sănătatea fizică a domniei sale aşa cum dumnealui veghează la sănătatea mea mintală, motiv pentru care recomand schimbarea stilului de viaţă în sensul următor: decât să devină Helionul tabloidul fandomului mai bine ar acorda spaţiu în paginile revistei pentru ceva mai multă literatură de calitate, cu 2-3 lucrări anemice nu poţi emite pretenţii de performanţă.

Din ceea ce ştiu eu, şi ştiu foarte bine, Gazeta SF nu doreşte să intre în discuţii puerile şi fără sens cu tot felul de indivizi care cred ca lumea gravitează în jurul lor sau că fandomul are capitala la Timişoara, de aceea ce scriu eu aici reprezintă doar punctul meu de vedere.

Nu ştiu la care cenaclu se referă Faraonul dar îl asigur pe această cale că nu suntem un cenaclu de copii deşi suntem implicaţi în multe activităţi care vizează tânăra generaţie. De asemenea, vom fi mai mult decât onoraţi dacă Dumnezeul Fandomului ar reuşi să participe într-o zi la lucrările unei şedinţe CIL poate aşa îl convingem că noi la Suceava nu ne jucăm de-a sefeul.

În cazul în care nu ne vedem decât la Iaşi, la Romcon, îl asigur că îi voi prezenta un certificat de la psihiatru care să ateste faptul că nu m-au primit la Socola.

Secule, mergem împreună la un control să vedem cine rămâne internat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s