South of Heaven…

Ok. Trebuie să fac câteva precizări pentru că mă aflu la o răscruce de drumuri pe cât de vizibile pe atât de dăunătoare. Când spun dăunătoare nu mă refer la modul în care m-ar putea afecta pe mine ci imaginea Gazetei SF.

O atitudine echidistantă faţă de tot fandomul se construieşte greu şi se menţine şi mai greu de aceea subiectul e delicat. Voi mă cunoaşteţi, sunt impulsiv, dar această stare vine tocmai din modul în care eu mă implic în activităţile ce ţin de literatură. Nu sunt fals, nu fac iureş pentru a avea trafic pe blog sau pe Gazetă, pur şi simplu nu pot fi pasiv atunci când cineva, oricine ar fi, cataloghează eforturile unei echipe fără a discuta în prealabil cu cei responsabili de management şi fără a ţine cont de neutralitatea pe care această echipă a avut-o până acum. Recunosc, am sărit calul, am vorbit aiurea, am luat foc rapid. Totul s-a întâmplat aseară pe facebook, unde o anumită tăntitză m-a atras într-o polemică de doi lei pe un link al lui Bear. Am greşit prin impulsivitate şi printr-un limbaj chiar de tabloid. Îmi asum deviaţiile de ieri şi asigur pe toată lumea că îmi pare rău pentru ele. Stau prost cu nervii, asta e explicaţia.

Bun. Sper ca toţi cei implicaţi să înţeleagă corect ceea ce am scris eu şi să mă urmeze în acţiunea de a pune săbiile la loc în teacă, unde le e locul. Şi aşa suntem puţini, nu are rost să ne certăm între noi.

Dragii mei, vine Crăciunul şi văd că Moşul mi-a adus deja un cadou: am publicat în Scriptum, revista Bibliotecii Judeţene Suceava I.G. Sbierea. Am primit astăzi un exemplar şi sunt foarte bucuros. Povestirea se numeşte Răul şi are ca idee centrală uşurinţa cu care putem deveni sclavii unei rase superioare. V-o recomand cu anumite emoţii deoarece este a doua oară când public pe hârtie. Prima oară a fost în revista Feedback, povestirea Dualism. Ştiu că nu e mult dar e un început.

În altă ordine de idei, lucrez deja la cartea Dispensarul SF, carte ce va fi scoasă în luna Ianuarie spre sfârşit. Tirajul va fi modest şi toate exemplarele le voi face cadou. Cine doreşte, trebuie doar să mă contacteze aici sau pe facebook şi să-mi lase datele necesare pentru a-i trimite un volum cu autograf.

În final doresc să vă adresez o întrebare: ce vă doriţi de la Moş?

Reclame

3 thoughts on “South of Heaven…

  1. Doc… ce sa zic … putin dezamagit … Cand de fapt io vroiam sa lasam vorbaria si sa trecem la fapte (cu sabii…) tu zici sa respiram adanc… Pai ori suntem zmei ori nu…?!?! (auzi, da’ cand scoti ceva cu zmei…?)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s