One thought on “Cerşetorul ediţie limitată…

  1. :)))))))))))))))))))))))
    tare da tot, carne da porc! ai istorii d-astea doar daca iti pasa sa faci sa fie altfel. am si eu istorii d-astea si stiu oameni care au si ei istorii d-astea. SIMTI CA TRAIESTI cand le comiti. TE SIMTI BINE cand afli ca nu esti singurul care le comite! orice ar zice… si oricine ar zice… oricand ar zice. DOAR chestiile cu adevarat deosebite raman in lumea asta imbacsita de steril, mediocritate si reguli ale celor care vor sa-si pastreze o halca de realitate numai pentru ei, chiar daca au mostenit-o de la tac-su, sau de la tac-su mare, oameni cu mult mai populari – da’ la modul informal, nu pentru ca asa a decis un grup de snobi, de idioti platiti sa faca asta, sau o parte mai zevzeaca a mass-mediei.
    il tineti minte pe Charlie Chaplin cum facea miscarea aia mecanoid-stupida din maini… la banda rulanta – din cauza careia nu mai putea nici sa manance? omul spunea ceva valabil si-n ziua de azi… mi-e mila de cei care nu scot din propria realitate decat un singur deget, ca sa vada de unde mai bate vantul, ori daca ploua afara. pentru ei, din realitatea mea, scot tot un deget, si nu-i nimic de mirare daca si voi stiti care. o fi facuta viata din reguli, sunt bune ca sa nu ne vanam si sa ne mancam, dar cine traieste exclusiv pe baza lor… isi petrecere existenta numarand dumicatii altora.
    bagati de seama ca au ramas putine zile din anul asta, bun sau rau, cum a fost el, asa ca grabiti-va sa ziceti saru’mana, multumesc, te iubesc… cui stiti ca asteapta de la voi cuvintele astea si inca n-ati avut vreme sa le spuneti!
    La multi ani si CREATIVITATEA, EMOTIILE si SENTIMENTELE toate… fie cu voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s