The Road…

Mâine mă apuc de muncă şi cred că sunt una dintre puţinele persoane entuziasmate de acest lucru. Sincer, am avut prea multe zile libere şi eu nu sunt genul care să trândăvească. În timp ce făceam astăzi câteva ture prin oraş cu maşina am descoperit „bucuriile” traficului.

Primul lucru: apariţia de noi gropi chiar pe drumurile retuşate astă vară. De ce dracu am stat la coadă, la 40 de grade, pentru ca anumiţi dobitoci să finalizeze turnarea rahatului lor de bitum mânărit? Degeaba.

Al doilea lucru: nu am nimic cu femeile, chiar le respect, dar sunt câteva care nu ştiu să conducă nici vara, nu mai vorbim iarna şi se pare ca toate tutele astea şi-au dat astăzi întâlnire cu mine pe şosea. Bine că au tot felul de hârburi pictate cu flori şi obligatoriu numere gen: yub, iub, ubi etc. Păi dacă tot vă place aşa mult iubirea mergeţi şi iubiţi-vă cu cel sau cei care vă întreţin şi au tras un milion de sfori să luaţi şi voi carnet.

Al treilea lucru: guţanii de oraş. Ăştia reprezintă o categorie specială de ţărănoi, obligatoriu cu faruri şi stopuri vopsite la maşini tunate înmatriculate de cele mai multe în Bulgaria. Prostanii de care vă vorbesc opresc în mijlocul străzii să discute ei cu cine ştie ce vecin de uliţă şi dacă îi claxonezi tot ei sar cu gura până ce subsemnatul le astupă, verbal, orificiul ăsta cu o tonă de înjurături învăţate de la cunoştinţe care au trecut pe la pârnaie.

Al patrulea lucru: pietonii ăştia de rahat care nu ştiu să treacă strada, nu ştiu să se asigure, nu ştiu că maşina calcă, nu fute, nu se feresc, nici măcar nu se uită în spate dacă aud un motor. Cred că aţi auzit de accidentul ăla mortal în care un bou a pus piciorul pe trecere sfidând ambulanţa ce venea cu sirenele pornite şi cu mare viteza. Pentru că nu a putut aştepta două secunde a crăpat prostanul.

DRAGI PIETONI: TRECEREA DE PIETONI E LOCUL PE UNDE SE TRAVERSEAZĂ REGULAMENTAR STRADA NU LOCUL UNDE MAŞINILE SE OPRESC LA COMANDĂ PENTRU CĂ VĂ ARUNCAŢI VOI. DECI, BOILOR: VĂ UITAŢI ÎN STÂNGA, APOI ÎN DREAPTA ŞI DACĂ VEDEŢI CĂ NU VINE NICI O MAŞINĂ CU VITEZĂ TRECEŢI STRADA ÎN PAS VIOI, OLIGOFRENILOR. ASTA ÎN CAZUL ÎN CARE NU EXISTĂ SEMAFOR. DACA EXISTĂ, ATENŢIE: SE TRECE PE VERDE, DA?

Am văzut tute de mame care întâi împing căruciorul în stradă apoi trec ele. Poate un şofer e beat, poate e drogat, poate nu are frâne bune, poate e mai prost ca voi şi confundă frâna cu acceleraţia şi atunci crăpaţi pentru că nu ştiţi să aveţi grijă de voi.

Ar mai fi multe de spus dar mi-a ajuns pentru azi.

Să auzim numai de bine!

Reclame

3 thoughts on “The Road…

  1. imi place finalul: „sa auzim numai de bine”…. imi poti spune si mie : Unde ? poate prin Guadalajara…
    io iubesc femeile doar pana le vad la volan… daca barbatii ar ramane pe strazi cu masinile iar femeile prin aer cu nave spatiale tot cred ca ar/s’ar incurca… dragutzele…!

  2. imi place nespus de mult. ; ai perfecta dreptate , numai ca cei ce sunt in drept sa ia masuiri sunt si ei ca cei care te-au enervat pe tine ca si pe multi altii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s