Vicarius Filii Dei…

Bun. Dragii mei, am început anul ăsta în forţă, muncind ca turbatul şi încercând să pun în ordine nişte chestii mai vechi, de aceea am fost mai tăcut. Pentru toţi cei care m-au contactat pe FB şi pe mail: sunt ok, nu m-am lăsat de scris, chiar acum lucrez la o povestire nouă şi am în vedere şi continuarea de la Eli.

Voi încălzi atmosfera virtuală cu o primă lucrare ce va apare în Gazeta SF: Apophis. Vreau să fiu sincer cu voi. Nu am pretenţii prea mari de la aceasta povestire deoarece a fost scrisă pentru o ediţie de cenaclu şi de aceea voi accepta orice recenzie nefavorabilă.

În altă ordine de idei lucrez acum la ceva serios şi complicat: povestirea Vicarius Filii Dei– Înlocuitorul Fiului lui Dumnezeu. Acţiunea este plasată în epoca primei cruciade, când papă era Urban al doilea. Urmăresc firul evenimentelor, forţând pe alocuri istoria, şi concentrându-mă în special pe ceea ce au găsit cruciaţii care au săpat sub templul lui Solomon. Peste toate astea se adaugă magia, exorcismul şi erezia. Sper să vă pot lua cu mine într-o lume şi o perioadă insuficient înţelese.

Am primit invitaţia la cenaclul de Vineri şi vreau să felicit echipa de organizare pentru modul în care a reuşit să se descurce. Deci Vineri, orele 17.30, în mansarda Music Pub se vor întâlni mai mulţi autori, printre care şi eu, cu publicul amator de literatură. Având în vedere că nu am scris nimic las la latitudinea voastră, cei ce mă citiţi, să alegeţi lucrarea pe care vreţi să o auziţi în lectura mea. Eu înclin spre o povestire mai veche de a mea, Leacul, dar sunt deschis la sugestii, poate chiar Eli, prima parte.

Vă aştept la cenaclu.

2 thoughts on “Vicarius Filii Dei…

  1. Pingback: Unde e puţină credinţă e multă credulitate… « Blogul Vindecătorului

  2. Pingback: Dialoguri literare în Bibliotecă… « Blogul Vindecătorului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s