Planuri…

Aşa cum am promis revin cu detalii despre volumul Dispensarul SF: Povestiri şi eseuri. În primul rând, cea mai bună veste de săptămâna care tocmai s-a încheiat este că avem ISBN-ul. Asta ne permite să finalizăm coperta şi, după CIP, să ne prezentăm la tipografie. Totul este aranjat, deci cartea va prinde o formă fizică în cel mai scurt timp.

În al doilea rând, mâine dimineață sper să am confirmarea că locaţia unde se va întâmpla lansarea este disponibilă. Îndrăznesc să avansez o dată: 16 martie, sâmbătă, orele 14. În principiu totul va avea loc la Biblioteca Judeţeană. Cum spuneam, aştept o veste de la cei responsabili de sală. Sunt sigur ca va fi pozitivă.

De asemenea, am definitivat organizarea cenaclului de vineri, 8 martie. Acesta va avea loc la orele 17.30 la Observatorul Astronomic sub titlul: Exploratorii Literaturii de Mâine. Voi fi prezent cu un fragment din noua mea povestire Almira sau cu un capitol din Adnana, nu ştiu încă sigur.

Vă voi ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Vă spun şi un secret: îmi doresc din toată inima să fiţi prezenţi la lansare voi, cei care mă onoraţi cu prezenţa aici.

Reclame

One thought on “Planuri…

  1. Pingback: Agnus Dei – Premiat de către cititorii Fan SF | Blogul Vindecătorului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s