Dacă vă pasă… Later edit

Sincer să fiu nu mă aşteptam să declanşez atâtea discuţii cu pretenţia mea de a mă comporta profesionist cu voi, cei care îmi faceţi onoarea de a mă citi. Sunt bucuros pentru că, în mare majoritate, feedback-ul a fost pozitiv.

Acum doresc să fac anumite precizări:

         Există, pentru cei care nu au timp sau posibilitate să plătească per articol, varianta de abonament. Adică, plăteşti 30, 50, 100 sau orice multiplu de 10 şi vei primi pe mail articolele pentru care ai achitat, pe măsură ce ele apar.

         Primesc cereri de abonamente pe adresa de mail cilsuceava@gmail.com începând de acum.

         Aceste abonamente vor fi validate şi introduse în lista de priorităţi după ce voi avea confirmarea plăţii.

La final doresc să le spun celor care nu au fost de acord cu ideea asta că a plăti pentru o creaţie reprezintă o formă de respect pentru autor şi pentru munca lui. Când cumpărăm o carte nu ne supărăm pe scriitor, nu? Sunt convins că voi pierde o parte din cititori, şi îmi pare foarte rău, dar voi face tot posibilul să-i readuc lângă mine, printr-o modalitate sau alta.

Să auzim numai de bine.

Reclame

5 thoughts on “Dacă vă pasă… Later edit

 1. Au incercat chestia asta multi bloggeri (inclusiv A-listeri, de aia cu mii de unici) de la noi si din alte parti. Esec total. Un comprormis e butonul de „donate”. Da` nici cu ala nu cred ca rupi locul.Preturile mi se par imense, comparativ cu piata..esti mai scump ca intreaga redactie Kamikaze, de exemplu, sau decat alte siteuri cu echipe mari in spate, intr-un mediu in care 99% din continut e gratis. Romanul nu plateste pentru muzica si filme, trebuie sa fii Garcia Marquez ca sa te platesca pentru opinii (si chiar si-asa e putin probabil). Asta pe partea economica…

  Altfel, dacă ti-ai facut blog pentru, se presupune ca e din pasiune, sa scrii ce vrei, cum vrei si cand vrei..Daca devine o obligatie, s-ar putea sa se duca toata distractia.

  O seara bună si mult succes !

 2. Atunci cand am vazut ideea pentru prima data, mi s-a parut foarte buna, pentru ca este intr-adevar obositor si suparator sa vezi cum toata ziua „Costicii” se baga si ei in seama. Totusi, ca studenta, nu imi permit sa platesc pretul articolelor.

  Nu generalizez, dar am gasit blogul pe la un coleg [tot de la medicina]. Nu zic, ca sunteti „o mare inspiratie pentru studentii la medicina”, insa mie mi-au placut postarile, punctele de vedere, povestirile din dispensar. Poate e un loc de inspiratie pentru noi astia mai mici. Si poate nu sunt singura in aceeasi situatie.

  Imi pare rau, ca nu va voi mai putea citi.

  • Domnisoara Ela, felicitari. Ati reusit ceea ce nu au putut altii cu multa influenta asupra modului meu de gandire. Renunt la ideea asta. Tocmai din cauza unor cititori ca dumneavoastra. Tocmai pentru ca sunteti studenti la medicina. Chiar daca nu sunt o mare inspiratie pentru voi nu-mi permit sa va pierd. Poate privind Romania asa cum o descriu eu veti gasi suficienta motivatie pentru a schimba ceva. Poate voi, cei care veniti din urma, veti aduce acestei profesii nobile pretuirea si respectul pacientilor. Poate voi, cei mici acum, veti deveni oameni adevarati, medici adevarati, cu o alta mentalitate si alt mod de comportament.si poate veti face asta si datorita lucrarilor mele. Va multumesc domnisoara. Mi-ati reamintit pentru ce si pentru cine scriu.

   • In acest caz, ma bucur nespus. Bineinteles, scopul dumneavoastra este unul foarte bun, dar sunt sigura ca veti gasi o alta modalitate pentru a strange fonduri …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s