Jurnal de cabinet – Cancerul

Articolul va putea fi citit in EVZ.RO la secţiunea Vocile dreptei.

 

Reclame

10 thoughts on “Jurnal de cabinet – Cancerul

 1. Ma bucur tare mult sa vad cum iti practici meseria, cum traiesti si respiri medicina – nu ai conditiile ideale dar depui tot efortul, te implici si continui sa visezi, sa te bucuri de ceea ce faci ……..Iti doresc mult succes!

  Eu lucrez in Spania ca medic de familie, in conditii ceva mai bune, cu mai multe resurse, farmacos, dar ma lovesc zi de zi de pacientii nesimtiti, nemultumiti, indiferent de ce li se ofera (tratamente de mii de euro, probe, analize …..) de cele mai multe ori nici nu spun multumesc.
  Mamele cu copii – vin pt ca are febra de acum 2 ore, merg la urgenta si la privat doar doar le dau tratament atb ….te inteleg perfect ………

  Renunt …. am renuntat ….. voi face alt rezidentiat –– ceva chirurgie mai usoara – sa-i vad mai mult adormiti, sa-i operez si la revedere ….sa te caute pe tine, sa te intrebe pe tine ……

 2. At trebui sa fiti clonat.Rar,in ziua de azi,oameni cu suflet ca D.vs.Felicitari.Se pare ca nu intimplator v-ati ales aceasta meserie(chemare) grea.Toata stima si consideratia.

 3. Multumeste lui Dumnezeu ca te-a binecuvantat cu un har divin: traind fiecare moment din viata cu atata intensitate.
  Ai daruit cu inima deschisa si cu sinceritate… cand s-a ivit ocazia… fara a astepta ceva in schimb.
  Sunt stari minunate pe care le traiesti cu tot sufletul… oricand si oriunde.
  Este starea ta de a fi tu insuti.
  Lasa-ti poarta sufletului larg deschisa in care sa picure inca o zi magica !

 4. Felicitări pentru atitudinea de nota 10 față de pacienți – meriți tot respectul. De asemenea, țin să te felicit și pentru modul în care scrii, pentru expresivitatea cu care expui lucrurile. Ai talent cu carul. Nu știu de alții, dar pe mine postarea asta chiar a reușit să mă emoționeze. Cu ocazia asta ți-ai câștigat un cititor fidel. 🙂

 5. Din toate povestile acestea trag concluzie ca sunteti un sufletist. Mai aruncati cuvinte dure dar aveti un suflet de catifea. Ma bucur ca am avut norocul sa va gasesc blogul. Imi dati speranta!

 6. Felicitari pentru modul în care puneți pe hârtie poveștile astea de viata. Aveți mult, mult, mult talent! Asa cum va dăruiți ca medic, va rog sa va dăruiți, în continuare, și harul de a scrie. Va rog, sa nu obosiți din a le face pe amândouă!
  Cu deosebit respect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s