A new hope…

Bun. Voi mă ştiţi, nu? Din când în cand îmi place să vă mai spun despre planurile mele viitoare şi să vă dau anumite detalii din munca mea de scriitor. Mă bucur momentan de o atenţie mare din partea voastră. Am primit foarte multe mesaje pe facebook, multă lume îmi urmăreşte postările, mulţi simt nevoia să comenteze. Sunt onorat.

Foarte mulţi dintre voi îmi spun să continui ceea ce fac, să continui să prezint radiografii din sistemul medical românesc, să scriu mai des Jurnalul de cabinet. Constat cu mare bucurie că sunt citit şi de cei de peste hotare şi mulţi dintre ei îmi mulţumesc pentru că le reamintesc de ce au plecat din România. Mai constat, tot cu mare bucurie, că mulţi rezonează cu ideile mele, cu modul meu dur de a prezinta societatea asta în care, în loc să evoluăm, degenerăm cu toţii. Mulţi nu sunt de acord cu limbajul meu. Le reamintesc faptul că nu poţi lucra în linia întâi dacă eşti fată mare sau fătălău. Nu poţi băga degetele în puroi, sânge şi rahat în fiecare zi şi să te exprimi apoi ca la Academie. Şi le mai spun că eu nu ţin conferinţe aici, deşi sunt capabil şi de un limbaj de nivel universitar. Voi continua să latru pe blogul ăsta, care începe să devină cunoscut, pentru ca voi, cei care mă urmăriţi, să aveţi o idee clară despre ţara în care trăim. Voi continua să vă prezint suferinţă, nedreptate, frustrare. Voi continua să vă fac să înţelegeţi ce fel de societate lăsăm moştenire copiilor nostri. Voi continua să mă piş pe cei care mă înjură şi voi continua să le şterg comentariile.

Bun. Astea fiind zise, să dau veştile bune. În primul rând, vă anunţ că am găsit un sponsor care e dispus să investească o sumă modică (pentru el) în literatura pe care o scriu eu. Acest om, care mi-a interzis în mod expres să-i pomenesc numele, va sponsoriza editarea a 50 de exemplare din Dispensarul SF şi 50 de exemplare din Adnana. În luna mai, spre sfârşit voi avea cărţile şi vă anunţ oficial că primesc comenzi de pe acum pe adresa de mail cilsuceava[at]gmail.com . Preţul cărţilor rămâne neschimbat, adică 15 lei pentru Dispensar şi 20 de lei pentru Adnana.  Pentru diasporă preţurile sunt de 10 euro pentru Dispensar şi 15 euro pentru Adnana, asta deoarece taxele poştale sunt mai mari.  Plăţile se pot face prin transfer bancar în conturile afişate pe prima pagină a blogului. Menţionez că trebuie să aşteptaţi confirmarea mea. Să nu plătiţi aiurea.

În al doilea rând, vă anunţ că voi participa la târgul de carte Final Frontier, care va avea loc la Bucureşti în luna septembrie. Voi reveni cu detalii exacte. Cei care doresc să mă întâlnească pot veni acolo. La acest târg de carte, pe lângă multe alte surprize oferite de CIL şi Gazeta SF, îmi voi lansa romanul Invazia zombi-Ghid de supravieţuire, din care găsiţi primele 3 capitole pe blog. Sunt în continuare în căutare de sponsori pentru editarea şi tipărirea acestei lucrări, mai ales că am o cerere foarte mare. Acesta este un roman dedicat fanilor lumii postapocaliptice. Este un roman cu multă acţiune, multă depresie, multă dezamăgire, într-un viitor sumbru al omenirii. Este o lucrare scrisă la persoana întâi. Este plin de situaţii neprevăzute. Este o carte care vă învaţă, pas cu pas, cum să supravieţuiţi în condiţii apocaliptice. Cine ştie? S-ar putea să vă salveze viaţa într-o zi. Menţionez că mostra de pe blog a avut o mie de cititori. De aceea accept comenzi de pe acum şi pentru acest roman pe adresa cilsuceava[at]gmail.com, comenzi ce vor fi onorate abia în toamnă. Preţul va fi de 20 de lei pentru România şi 15 euro pentru diasporă, lucrarea având, la prima vedere, în jur de 150 de pagini. Lansarea va fi la Bucureşti şi, dacă veţi putea ajunge, veţi primi o dedicaţie specială din partea mea.

Vă mai spun că sâmbăta, 26 aprilie, CIL Suceava organizează cenaclu literar. Voi fi prezent şi poate voi prezenta capitolul 4 din Invazia zombi. Voi reveni cu detalii.

La final vă mai spun că eventualele oferte de sponsorizare le putem discuta pe adresa de mail cilsuceava[at]gmail.com.

Să auzim numai de bine şi sper să mă văd la Bucureşti cu cât mai mulţi dintre voi. Vă mulţumesc.

3 thoughts on “A new hope…

  1. Vreau sa ne cunoastem in Septembrie la Bucuresti, imi e mai usor si pot sa cumpar si cartile pe care as vrea si un autograf „dulce-picant”. Astept mai multe detalii. Cu drag,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s