Am fost un bou crezând în voi.

Am fost un bou crezând că voi putea vreodată schimba ceva în societatea asta de căcat în care trăim. Am scăpat din vedere faptul că noi înşine promovăm nesimţirea, indiferenţa, minciuna şi înşelătoria. Atât de adânc sunt înfipte „calităţile” astea în personalitatea noastră, a tuturor, încât mi-e imposibil să cred că mai există vreo şansă cât de mică pentru ca naţia asta să se trezească. Cu o floare nu se face primăvara. Cu 12 oameni în proiectul „Carte pentru medicamente” nu se poate schimba nimic. Aceşti 12 oameni au ajutat 3 pacienţi. E doar o mică oază într-un deşert de nepăsare. Şi oaza asta e al naibii de greu de găsit. Îmi pomeniţi mereu de limbaj atunci când nu vă convine ce vă arunc în faţă. Nu ştiu cum pula mea, dar cum încep să înjur răsar tot felul de nefutute sau prea futute, răsar tot felul de constipaţi, de labagii cu doctorate în nimic, răsar tot felul de hemoroizi indignaţi care încep să mă pună la punct. Fără să ţină cont că eu mă piş pe opiniile lor. Nu ştiu de unde coaiele mele apar, dar asta înseamnă că mă citesc, nu? Asta înseamnă că mă urmăresc. Bun. De ce nu apar şi atunci când au ocazia să demonstreze că sunt oameni cu bun simţ, decenţi şi sătui de vulg? De ce nu mă caută pentru a mă întreba cum pot să se implice, cum pot să ajute, cum pot să schimbe o viaţă? Nu frate. Cum i scoală pula Vindecătorului cum vin ei să i-o culce. În numele decenţei şi al bunului simţ cică. Când fac apel la o cauză mai mult decât nobilă daţi bir cu fugiţii toţi. Cum îmi bag pula, de obicei tot în gura voastră, bandă de indiferenţi, cum sunteţi cu miile pe statistici. Chiar aşa mult vă place gustul lichidului meu seminal?

Am fost un bou crezând că voi putea, prin ceea ce scriu, să vă schimb. Am fost un oligofren când am crezut că dacă vă arăt jegul în care trăiţi vă veţi trezi. Am încercat să vă şochez, să vă descriu fără perdea şi falsă pudoare toată nulitatea vieţilor voastre. Trăiţi ca plantele. La vorbe nu vă bate nimeni. Toţi vă pricepeţi la orice. Toţi daţi sfaturi. Toţi ştiţi mai bine ca orice specialist ce e bine sau rău pentru voi. Toţi sunteţi o apă şi un pământ. Sunt dezamăgit. Sunt dezgustat de modul în care îngropaţi o idee, un proiect, o speranţă. Sunt dezgustat de modul în care aţi început să mă mânjiţi până şi pe mine cu prostia voastră. Sincer, mai ţin blogul ăsta pentru cei câţiva care mi-au demonstrat că merită respectul şi atenţia mea. A mai fost un tip care avea 12 tovarăşi buni. Ce aţi făcut cu el? L-aţi omorât. Aşa mă omorâţi şi pe mine. Bătându-vă joc de munca mea, de timpul meu, de speranţele mele, de încrederea mea, de respectul meu. Nu meritaţi nimic. Nu meritaţi compasiunea nimănui pentru că voi nu aveţi compasiune pentru alţii. Nu meritaţi decât dezamăgiri pentru că voi permanent dezamăgiţi. Meritaţi în schimb tot ceea ce vi se întâmplă. Vă meritaţi sistemul de sănătate în care crăpaţi cu zile, voi şi copiii voştri. Vă meritaţi salariile şi pensiile mizere. Vă meritaţi fiecare nesimţire şi înjurătură. Însa nu din partea mea. Eu vă voi trata aşa cum mă trataţi şi voi pe mine. Cu nepăsare. Cu un like pe facebook sau cu un comentariu în care, nu-i aşa?, încercaţi din greu să vă daţi inteligenţi. Păcat că vă trădează gramatica.

Am fost un bou crezând că voi putea trăi cu dragoste de oameni. Am fost un prostan când am crezut că motivaţia mea supremă poate fi binele făcut aproapelui. Puţini merită eforturile mele. Şi mai puţini le apreciază. Urlaţi toţi că v-aţi săturat de indolenţă, incompetenţă, tupeu, nesimţire. Băgaţi capul în pământ mai tare şi veţi scăpa şi de astea. O să vă transformaţi în euglene. Pentru că vă lăsaţi călcaţi în picioare. Pentru că nimeni nu dă doi bani pe voi aşa cum voi nu daţi pe alţii. Cultivaţi egoismul. Foarte bine. Însă atunci când vi se întâmplă ceva, când aveţi mare nevoie de ajutor, descurcaţi-vă în pula mea singuri. Că aşa sunteţi obişnuiţi.

Am fost un bou când m-am bucurat că sunt citit de multă lume. Nu mă mai interesează. Lucrez deja la un sistem care să-mi permită să distribui lucrările mele numai celor care contează cu adevărat pentru mine. Da. Aţi ghicit. Cei care au fost, sunt şi vor fi alături de proiectul „Carte pentru medicamente”. Pentru ei scriu. Pentru ei voi fi mereu disponibil. Pentru ei voi continua să scrijelesc cuvinte. De restul nu mă interesează. Şi voi face cumva să închid accesul la comentarii pentru toate postările de pe acest blog. Măcar să nu vă mai aud pe ăştia care nu ştiţi decât să bateţi din pizda aia care vă ţine loc de gură. Mă cac pe opinia voastră. Mă cac pe ideile voastre. Mă cac pe indignarea voastră. Nu vă place de mine? Mi se rupe. Nu-mi mai invadaţi spaţiul personal cu putorile voastre de calici nespălaţi. Sau cu ifosele voastre de asexuaţi. Clar? Am muncit suficient pentru voi. E timpul să fac o selecţie. Aşa că vă spun adio prefăcuţilor. Anunţ pe această cale că şi profilul meu de facebook devine privat. Asta ca să nu mă mai acuzaţi că împrăştii pornografie în spaţiul public.

Am fost un bou că am crezut în voi. Bine că m-am trezit. Voi când o să o faceţi? Sau vă e bine la călduţ în mocirlă? Ţineţi minte ce vă spun eu: porcii nu pot privi spre cer. Aşa sunt fătaţi de Mama Natură.

 

13 thoughts on “Am fost un bou crezând în voi.

 1. Măi, nu ştiu dacă e bine ce zic, dar având în vedere că eşti un medic bun şi – nu sunt sigur c-am înţeles bine – cu oareşce pricepere în chirurgie, io zic să te ‘transferi’. Sau, cel puţin, fii – pentru a ajuta cazurile care chiar merită – ca toţi cei pe care îi înfierăm toţi. Desigur, cu cei care-şi permit să plătească. Nu tre’ să ştie nimeni. 🙂

 2. Bine ai revenit în jegul realitătii cotidiene a Ro.şi in cercul restrans al Don PIŞoţilor/da,grupul ăla de oameni ce urinează contra vântului pt.semenii lor,crezând ca se sacrifică util pt.generatiile viitoare,pt.un bine colectiv s.mdp.NU Doctore Grădina Maicii Domnului ESTE PLINĂ DE BURUIENI,RAR SE MAI GASESTE CEVA FOLOSITOR,UTIL PRINTRE RAHATII DE ĂŞTIA DE BIPEZI COMUNIŞTI CU SUFLET FECALIER PLIN DE URĂ,FRUSTRĂRI DE FUTAI DE 30 DE SEC SI BANI CU NEMILUITA. ROMANIA PT.A SE SALVA TREBUIE SA IA O DECIZIE RADICALA CHIRURGICALĂ PT.A ELIMINA CANCERUL ĂSTA CE A INVADAT TOT SAU VA sucomba.Ori ne LUPTĂM CU PULIMEA ORI GO WEST UNDE INTELECTUALII ROMÂNI SUNT VENERATI(DE EXEM.MICROSOFT ABSOARBE TOT,ROMÂNA AUZINDU.SE F.DES ÎN SILICON VALLEY).CONCL.DE FINAL?ORI COAGULEZI UN GRUP (LUPTĂM) ORI ÎŢI BAGI ŞI TU PULA.N TOT ŞI PLECĂM.

 3. Pingback: Oameni care iau internetul prea în serios | Culcă-te, Gheorghe, culcă-te, Ioane!

 4. Cum ar fi zis bătrânul Bacovia dacă era şi el blogger:

  Am fost un bou crezând în voi
  Urzind un dor de vremuri noi,
  Şi-n gura voastră-abia încap…
  Dar am să dau curând la cap.

  😛 😀

 5. Într-un postare de pe blog te amăgeai cu idea că ești un Mîșkin al vremurilor noastre… Greșit prietene! Mai ai puțin și te transformi în Ippolit Terentiev.

 6. Draga Vindecatorule,

  Nu ma asteptam ca un simplu click dat intamplator sa ma trimita inapoi in timp, intr-o vreme in care si eu voiam sa schimb Romania si in care simteam aceleasi lucruri descrise de tine aici. Furia, dezgustul si senzatia de a fi neputincios erau la ordinea zilei.

  Nu iti pot spune sa mai incerci inca o data, sa nu te dai batut cand sunt atatea persoane care au nevoie de oameni ca tine, desi asta ar fi reactia mea normala. Romania nu e normala.
  Sper doar sa iti gasesti linistea si puterea interioare si sa mergi mai departe! Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s